2018-2019 Eğitim Öğretim yılında yeni burs başvuruları alınmıyacak olup eskiden beri burs alanlardan şartlarını taşıyanların bursları verilmeye devam edilecektir.

NOTLAR:

1.Her yıl TRANSKRİPT getirilecek  ve öğrencinin alt sınıftan kalan derslerine bakılacaktır. Alttan kaç derse kadar burs verilip verilmeyeceğine veya burs’un kesilip kesilmeyeceğine  Yönetim Kurulu karar verecektir.

2.Eskiden burs alan öğrenciler her yıl  yeniden müracaat etmeyecek sadece yeni TRANSKRİPT  ve E-DEVLET üzerinden alacakları Başbakanlık bursu alıp almadıklarını gösteren çıktıyı transkriptleriyle birlikte okullarındaki sistemleri açılınca ve yeni yıl derslerini gösterir şekilde  28 Eylül  tarihine kadar teslim edecekler.

3.Yeni TRANSKRİPT ve BURS ÇIKTISI getirmeyen öğrencilerin bursları iptal edilecektir.

4.Burslar; Kasım,Aralık,Ocak,Şubat,Mart,Nisan,Mayıs ve Haziran aylarında toplam 8 ay verilir.Burslar ay sonlarındaki günlerde öğrencinin kendi adına Vakıflar Bankasından açtırıp vakfa getirdiği Ibanlı hesap numarasına yatırılır.

5.KYK dan burs alan öğrenciler  vakfımızdan burs kazanmış olsa dahi bursları iptal edilir.(Bursu yeni kazanan öğrenciler öğretim yılı boyunca bursumuzu almaya devam eder sonraki yıl kayıt yenilemede bursu iptal olur.)