A ) İLK MÜRACAATLAR

1. Yeni müracaat edecek öğrenciler 2 Ekim- 5 Ekim / 2017 (resmi tatil günleri kapalı ve c.tesi günleri saat:14:30 a kadar mesai vardır) arası vakıf merkezinden “Müracaat Formu” alarak şahsen müracaat edecekler. İnternet ve Posta aracılığıyla müracaatımız yoktur.

Müracaat Formu ile birlikte ara sınıf öğrencileri transkript, üniversiteyi yeni kazananlar ise ÖSYM sonuç çıktısını (kazanılan okulu ve aldığı puanı gösteren)15 Ekim e kadar  teslim edecekler.

2. Burslar Konya merkezde bulunan Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin 1.(birinci) öğretim ve Lisans en az 4 Yıllık Fakültelerinde okuyan başarılı öğrencilere verilir.

3. Konya ili dışı, Konya ilçelerinde okuyan öğrencilere, yüksek okul öğrencilerinin ve ikinci öğretimde okuyan öğrencilerin burs müracaatları alınmamaktadır.

4. KYK dan(Başbakanlık) burs alan öğrencilerin burs müracaatları alınmamaktadır.

5. Burs alacak öğrenciler ve burs miktarı yönetim kurulu tarafından belirlenir.

6. 2016-2017 BURS BAŞVURU SONUÇLARI 1 KASIM 2016 TARİHİNDE AÇIKLANACAKTIR.

B ) BURS KAZANAN ÖĞRENCİLERİN GETİRECEĞİ EVRAKLAR :

1. Üst sınıflarlaki öğrenciler Transkript, Üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler ise yeni tarihli öğrenci belgesi.

2. Adli Sicil Kaydı
3.Vakıflar Bankasından İbanlı Hesap Numarası Dekontu

NOT:Yukarıda yazılı evraklardan eksiği olanlar belgelerini en geç 15 Kasım  tarihine kadar Vakıf Merkezine getireceklerdir.Evraklarını bu tarihe kadar tamamlamayan öğrencinin bursu verilemeyecektir.

NOTLAR:

1.Her yıl TRANSKRİPT getirilecek  ve öğrencinin alt sınıftan kalan derslerine bakılacaktır. Alttan kaç derse kadar burs verilip verilmeyeceğine veya burs’un kesilip kesilmeyeceğine  Yönetim Kurulu karar verecektir.

2.Eskiden burs alan öğrenciler her yıl  yeniden müracaat etmeyecek sadece yeni TRANSKRİPT  ve E-DEVLET üzerinden alacakları Başbakanlık bursu alıp almadıklarını gösteren çıktıyı transkriptleriyle birlikte okullarındaki sistemleri açılınca ve yeni yıl derslerini gösterir şekilde  30 Eylül  tarihine kadar teslim edecekler.

3.Yeni TRANSKRİPT ve BURS ÇIKTISI getirmeyen öğrencilerin bursları iptal edilecektir.

4.Burslar; Kasım,Aralık,Ocak,Şubat,Mart,Nisan,Mayıs ve Haziran aylarında toplam 8 ay verilir.Burslar ay sonlarındaki günlerde öğrencinin kendi adına Vakıflar Bankasından açtırıp vakfa getirdiği Ibanlı hesap numarasına yatırılır.

5.KYK dan burs alan öğrenciler  vakfımızdan burs kazanmış olsa dahi bursları iptal edilir.(Bursu yeni kazanan öğrenciler öğretim yılı boyunca bursumuzu almaya devam eder sonraki yıl kayıt yenilemede bursu iptal olur.)