• 2017-2018 BURS BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.
  • 2016-2017 HACIVEYİSZADE ÖĞRENCİ YURDU ÜNİVERSİTE KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ
  • 2017 VAKIFLAR HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ
  • HACI HASANBAŞI KUR'AN KURSU TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET
  • HACI HASANBAŞI KUR'AN KURSUMUZUN İNŞAATI DEVAM EDİYOR
  • 2017 HACI VEYİSZADE MUSTAFA KURUCU HOCA EFENDİ'Yİ ANMA PROGRAMI YAPILDI.
  • 2016-2017 KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ İSİM LİSTESİ
  • VAKFIMIZ TARAFINDAN YAPTIRILAN FAHRÜNNİSA KIZ KUR'AN KURSU İNŞAATI DEVAM EDİYOR.
  • 2016 TÜRK ANADOLU VAKFI BULUŞMALARINA DAVET

Kuran'ı Kerim

İlmihal

Hadis-i Şerif

Dua

Hac ve Umre

Kutlu Doğum

Türk Anadolu Vakfı

1950'li yıllarda ülkemizde Din eğitiminin başladığı zamanlarda, Rahmetli Hacıveyiszade Mustafa efendi Hocamızın rehberliğinde İmam Hatip Okulu yaptırmak için bir dernek kurulmuştur.

Hizmet imkanları genişleyince " İmam Hatip Okulu, Yüksek İslam Enstitüsü, Talebe Yurtları Tesis ve Yaşatma Derneği" ve "Manevi Değerleri Koruma ve İlim Yayma Cemiyeti" kurulmuş, hizmetler bunlarla devam etmiştir.

Nihayet 1972 yılında, bu dernekler birlikte hareket ederek TÜRK ANADOLU VAKFI'nın kuruluşunu sağlamışlardır. Geçmişten bugüne hayır hizmetlerinde emeği geçen bütün büyüklerimizi hayırla, minnetle ve rahmetle yadediyoruz...

Alo Kuran

Günlük Hadis

Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu tehlikede yalnız bırakmaz. Kim, kardeşinin ihtiyacını görürse Allah da onun ihtiyacını görür. Kim bir müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, Allah da o sebeple onu kıyamet gününün sıkıntısından kurtarır. Kim bir müslümanı örterse, Allah da onu kıyamet günü örter.

Yardım Kampanyası

(Konya İl Müftülüğü’nün 06/08/2014 tarih ve 4439 sayılı yazısı gereği) Filistin-Gazze'ye Yardım Kampanyası

Görüntülenme

Çevrimiçi : 1