Konya İmam Hatip Lisesi

1951 yılından buyana şehrimizin çok önemli bir eğitim ihtiyacını karşılayan Konya İmam Hatip Lisesi, halen, tamamı Türk Anadolu Vakfı'na ait 4 ayrı bloktan oluşan tesislerde eğitim yapmaktadır.

Türk Anadolu Vakfı bu güzide eğitim kurumumuza, binalarının yanı sıra, kuruluşundan bugüne kadar çeşitli maddi ve sosyal destekler sağlamıştır. Memleketine ve milletine faydalı, manevi değerlere sahip sayısız gencimizin yetişmesini sağlayan Konya İmam Hatip Lisesi, halen 2500 kız ve Erkek öğrencisiyle eğitimini başarıyla sürdürmektedir.

2005-2006 öğretim yılında bünyesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi bölümü açılarak okulun ismi "KONYA İMAM HATİP LİSESİ ve ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ" olarak değiştirilmiştir. Ayrıca okul bünyesinde 200 kişilik Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu bulunmaktadır.

Fotoğraflar için tıklayınız...